Ciudadanos (Cs) arrenca els llaços grocs i els deixa caure al mar o als rius

Imatge

Avui volem parlar sobre els llaços grocs en solidaritat presos polítics, la consciència ecològica i la defensa del animals. Abans de tot, abans que certes plataformes, associacions o partits independentistes ens ataquin sobre el que direm avui, aclarim que els fets que han passat en aquestes ultimes setmanes han sigut provocades per partit Ciudadanos (Cs).

imagen-sin-titulo

Sobre el que volem parlar, es que últimament certes CDR, certes ANC o persones individuals es dediquen a posar llaços molt a prop dels rius i del mar. Certs moviments ecologistes i animalistes ens comuniquen que tenen por que amb el vent, acabaran al mar contaminant o als estomacs dels animals marins o a les potes de les aus. Des de el Moviment Estelada Verda ho hem comprovat i els llaços estan molt ben lligats, l’única manera que es “deslliguessin” els llaços era per efectes acumulatius ambientals entre de variïs mesos torrant-se el plàstic amb el sol d’estiu i la força de les futures tempestes, de la calamarsa i del vent. Però els llaços que estaven penjats per exemple als ponts colgants com el d’Amposta o llocs molt a prop de la platja d’Estartit, s’han “despenjat” a causa que militants de Ciudadanos (Cs) els han arrancat amb cuters i els han deixat caure al riu i al mar. Es trist veure una escena a l’Estartit de nens nedant amb restes de síndria i un tampó que navegan prop dels llaços gros que han sigut arrencats per militants de Ciudadanos (Cs).

Condemnem molt les accions que ha fet el partit de Ciudadanos (Cs) de arrencar els llaços grocs i deixar-los caure al mar o als rius. Però des de el Moviment Estelada Verda fem una crida de responsabilitat, reflexionar i conscienciar a les plataformes, associacions o partits independentistes que es dediquen a penjar els llaços molt a prop dels rius i del mar, que no es un lloc adequat per fer-ho. Tant plàstic suposa un elevat risc per als ecosistemes aquàtics, ja que és impossible controlar i sobretot si partits feixistes i antiecologistes com Ciutadanos (Cs) es dediquen a tallar els llaços i deixar-los caure al mar o rius.