Qui som?

Som un grup de persones procedents de moviments ecologistes, pacifistes, pels drets dels animals i venim d’una diversitat de plataformes, associacions o partits que, molts d’ells també són sobiranistes i/o independentistes.

Nosaltres com a grup donem suport a la unitat per la proclamació de la independència i veiem la independència com l’única opció.

Catalunya s’ha mogut cap al sobiranisme, cada vegada hi ha més gent que veu més complicades les opcions federals o confederals espanyoles, o fins i tot les veuen com una gran utopia. Desde el govern d’Espanya l’hostilitat és absoluta, les ganes de tenir-nos sota la bota també, i les poques veus sensates no tenen cap força.

Es hora que partits com Iniciativa per Catalunya Verds (ICV), Els Verds-Grup Verd Europeu (EV-GVE), Partit Animalista Contra el Maltractament Animal (PACMA),  Fòrum Social Català (FSC), sindicats, Moviment 15M, etc., comencin a moure tots els seus membres, dirigents i alts càrrecs per una Catalunya sobirana.

Igualment, creiem que partits sobiranistes com Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Candidatura d’Unitat Popular (CUP), Solidaritat Catalana per la Independència (SI), etc., haurien de mostrar encara més actitud en la defensa de la naturalesa, el maltractament animal, l’erradicació de la fam al món i crear entre tots un projecte seriós de societat sostenible.

Ja va sent hora que les esquerres comencem a forjar un model de societat futura clar i respectuós amb la Terra, perquè de Terra només en tenim una. I nosaltres els catalans, podem començar a aplicar el nou model de societat sostenible pel segle XXI a la futura Catalunya independent que s’albira.

Llegim el passat, lluitem el present i sembrem el futur!

4 pensaments sobre “Qui som?

  1. Jo, amb tots els respectes, aposto més aviat pel federalisme que per la independència de Catalunya: però si la independència que es busca fos d’aquesta manera i no per motius de capital, guanyeu el meu favor!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s