L’ANC de Deltebre aixeca polèmica en unir la tortura animal amb la independència. La cadena humana representa la pau i la no violència, AIXÒ NO!

1003691_490398527706211_1209583749_n copia

Des d’aquest dilluns el Moviment Estelada Verda i la Plataforma Iniciativa Animalista estem denunciant que uns taurins de l’ANC-Deltebre, una Assemblea Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, s’està aprofitant de la popularitat de l’Assemblea Nacional Catalana per promocionar i fer apologia de la tortura taurina per mitja de unes samarretes. Amb molta tristesa i decepció hem vist que l’ANC-Deltebre ha tingut la gosadia de barrejar independència amb promoció dels correbous, bous embolats, bous capllaçats, etc, manifestació de maltractament animal per excel·lència i que ens denigra com a país.Certes penyes taurines intenten utilitzar aquest gran moviment a favor de la tortura taurina, i també denunciem aquestes maniobres d’apropiació, altre moviment desesperat del negoci taurí. Assemblea Nacional Catalana no ha de fer els ulls grossos als taurins del l’ANC-Deltebre que han creat una samarreta que relaciona la tortura animal amb la independència. Des de la desconeixença la samarreta sembla animalista, però en veritat amaga un significat obscur i torturador al darrere. Per què els taurins no han posat una il·lustració del que fan en realitat? com els correbous, bous embolats, bous capllaçats, etc …enlloc d’això han preferit posar un bou en estat normal, per intentar amagar el seu “modus operandi”. Està clar que aquesta campanya està feta per intentar caure bé als independentistes i impedir que s’aturi la tortura gratuita.

Molts animalistes i associats ho hem informat a l’Assemblea Nacional Catalana en aquesta setmana sobre aquest succés i aveure si ho de solucionen el més aviat possible. Però sembla que el missatge no ha quedat clar, per això des de el Moviment Estelada Verda volem aclarir els fets.

Volem que la cadena humana que recorrerà el país a favor de la independència el proper 11 de setembre sigui un èxit, però no es pot passar per sobre de coses com la justícia que és la base de la nostra societat. L’Assemblea Nacional Catalana s’ha de desvincular perquè és una institució dels catalans, no dels taurins, no poden fer els ulls grossos. El que fa certa determinada Assembla Territorial, és a dir la ANC-Deltebre, repercuteix en la imatge global de l’Assemblea Nacional Catalana, però el més important de tot que repercuteix un acte de país tan important com és el de la cadena humana que representa la pau i la no violència.

Nosaltres el mínim que estem demanant, és que si els taurins volen vendre aquestes samarretes, que ho facin fora de  l’Assemblea Nacional Catalana. Des de sempre les cadenes humanes representen la pau i la no violència, però amb actes com aquests no és possible representar la pau i la no violència de cap manera. Algú li sona alguna organització, col·lectiu o grup de persones que han fet una cadena humana que fa apologia de la violència? oi que no? llavors per què Assemblea Nacional Catalana ha de donar veu a la gent que vol utilitzar la cadena humana per fer apologia a la violència?

Des de el Moviment Estelada Verda esperem solucions al més aviat possible i que Assemblea Nacional Catalana fagi el favor de retirar tota publicitat que fa apologia a la violència des de la seva organització i el primer pas seria intervindre a certa determinada Assembla Territorial, és a dir la ANC-Deltebre i les seves xarxes socials com per exemple el facebook:facebook

ANC-Deltebre

Escriviu a l’Assemblea Nacional Catalana i fer-los saber. Entre tots i totes hem de fer pressió perquè l’Assemblea Nacional Catalana es desvinculi de fer apologia a la violència. La cadena humana representa la pau i la no violència. Aquest és el formulari per queixau-vos: http://www.assemblea.cat/?q=contacte A l’apartat Àrea de destinació seleccioneu “Comunicació Interna” i envieu aquesta carta:

————————————————————————————————————

Benvolguts, benvolgudes,

Des d’aquest dilluns molta gent estem denunciant que uns taurins de l’ANC-Deltebre, una Assemblea Territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, s’està aprofitant de la popularitat de l’Assemblea Nacional Catalana per promocionar i fer apologia de la tortura taurina per mitja de unes samarretes. Amb molta tristesa i decepció he vist que l’ANC-Deltebre ha tingut la gosadia de barrejar independència amb promoció dels correbous, bous embolats, bous capllaçats, etc, manifestació de maltractament animal per excel·lència i que ens denigra com a país.

Certes penyes taurines intenten utilitzar aquest gran moviment a favor de la tortura taurina, i també denuncio aquestes maniobres d’apropiació, altre moviment desesperat del negoci taurí. Assemblea Nacional Catalana no ha de fer els ulls grossos als taurins del l’ANC-Deltebre que han creat una samarreta que relaciona la tortura animal amb la independència. Des de la desconeixença la samarreta sembla animalista, però en veritat amaga un significat obscur i torturador al darrere. Per què els taurins no han posat una il·lustració del que fan en realitat? com els correbous, bous embolats, bous capllaçats, etc …enlloc d’això han preferit posar un bou en estat normal, per intentar amagar el seu “modus operandi”. Està clar que aquesta campanya està feta per intentar caure bé als independentistes i impedir que s’aturi la tortura gratuita.

Molts animalistes i associats us hem informat a l’Assemblea Nacional Catalana en aquesta setmana sobre aquest succés i aveure si ho de solucionaveu el més aviat possible. Però sembla que el missatge no ha quedat clar, per això vull aclarir els fets.

Vull que la cadena humana que recorrerà el país a favor de la independència el proper 11 de setembre sigui un èxit, però no es pot passar per sobre de coses com la justícia que és la base de la nostra societat. L’Assemblea Nacional Catalana s’ha de desvincular perquè és una institució dels catalans, no dels taurins, no poden fer els ulls grossos. El que fa certa determinada Assembla Territorial, és a dir la ANC-Deltebre, repercuteix en la imatge global de l’Assemblea Nacional Catalana, però el més important de tot que repercuteix un acte de país tan important com és el de la cadena humana que representa la pau i la no violència.

El mínim que us demano, és que si els taurins volen vendre aquestes samarretes, que ho facin fora de  l’Assemblea Nacional Catalana. Des de sempre les cadenes humanes representen la pau i la no violència, però amb actes com aquests no és possible representar la pau i la no violència de cap manera. Algú li sona alguna organització, col·lectiu o grup de persones que han fet una cadena humana que fa apologia de la violència? oi que no? llavors per què Assemblea Nacional Catalana ha de donar veu a la gent que vol utilitzar la cadena humana per fer apologia a la violència?

Espero solucions al més aviat possible i que Assemblea Nacional Catalana fagi el favor de retirar tota publicitat que fa apologia a la violència des de la seva organització i el primer pas seria intervindre a certa determinada Assembla Territorial, és a dir la ANC-Deltebre i les seves xarxes socials com per exemple el facebook: https://www.facebook.com/deltebre.perlaindependencia

Espero solucions el més aviat possible. La cadena humana representa la pau i la no violència. Gràcies.

Cordialment, (Aquí el teu nom, i cognoms)

————————————————————————————————————

El creador de la samarreta que s’està venen l’ANC-Deltebre, és diu Adam Deosdad, un home amb antecedents d’haver matat gats del Deltebre per pura diversió fa 20 anys, aquí les probes on ell ho confessa. Des de el Moviment Estelada Verda ens repugna que mati gats per pura diversió perquè segons ell “els estius eren llargs, i els crios teníem poques distraccions.” i ens repugna encara més que gent com ell són la gent que defensa els correbous, bous embolats, bous capllaçats, etc. Està intentant justificar l’injustificable.

matagats_adamdeosdad

Anem a esborrar qualsevol frontera a la solidaritat amb els drets dels altres animals que el negoci taurí mai troba, sempre protegit per les lleis estatals i subvencionat amb els diners públics que tanta falta fan a la nostra gent i a la cultura de veritat. Per uns Països Catalans lliures, també, de tortura taurina.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s